Makumatka Italiaan

Tässä ainutlaatuinen mahdollisuus oppia aidon italialaisen keittiön salaisuuksia! Lähde kanssani makumatkalle Italiaan omasta keittiöstäsi käsin.
Joka kuussa mahdollisuus oppia uusia italialaisia reseptejä.

“Makumatka Italiaan” on kuukausittainen verkkokokkauskurssi-tilaisuus vaihtuvalla teemalla. Kurssilla kokataan italialaisia kotiruokia ja tutustutaan italialaiseen ruokakulttuuriin kotoisassa ja rennossa ilmapiirissa italialaisen ohjaajan parissa. Ilmoittautuminen tehdään aina erikseen jokaiselle kurssille. Jos osallistut kolmelle kurssille saat 20% alennusta neljännelle kurssille! Kannattaa tilata ruokakurssien uutiskirje, josta saat aina tietoja tulevista kokkauskursseista ja lisätietoja italialaisesta ruokakulttuurista. Tilaahan se tästä

Kurssi toteutuu jos on vähintään 4 osallistujaa. Silloin lähetän sähköpostitse ruokalistan, reseptit ja lisätiedot kurssin osallistumisesta. Kannattaa siis ilmoittautua ajoissa jotta kurssin toteutuminen onnistuu ja ehdimme ostaa raaka-aineet. Lähetän laskun sahköpostitse vain jos kurssi toteutuu.

Tulossa

Makumatka Italiaan 1

Ensimmäisellä kurssilla opitaan miten Toscanassa käytetään kuivaksi mennyttä leipää ruoanlaitossa. Helppo, nopea, halpa, perinteinen ja arkinen ruoka. Jokaisella ruoalla on oma tarina ja minä kerron lisää kurssin aikana.
Tavataan linjoilla 7.6 klo 18-19:30
Hinta on 20 €/hlö (sis. 24% alv)

Haluatko pysyä ajan tasalla ja tietää tulevista kokkauskursseista?
Tilaa ruokakurssien uutiskirje ja seuraa Giulia in Finlandia somessa!

Giulia Santelli
Kääntäjä, Italian kielen opettaja, kulttuurivälittäjä ja Giulia in Finlandia-blogin kirjoittaja.
Ylen kanavaltakin suomalaisille tutuksi tullut suomalaisen kulttuurin lähettiläs italialaisille. Giulia on edustanut Suomea myös merkittavilla italialaisilla tv-kavavilla kuten La7 ja RTL102.5. Viime vuonna hän veti livekokkauskursseja Kuhmossa. Yrittäjänä Giulia pyrkii rakentamaan siltaa Italian ja Suomen välille kielen sekä kulttuurin keinoin

Minun CV